kitty egészség tanácsai

kitty egészség tanácsai

kicsit más

2021. október 21. - kitty82

Nem titok, hogy multi level marketingel MLM az-az hálózat építéssel foglalkozok. Engedjétek meg, hogy megmutassam miért választottam ezt a szakmát pénzkeresés céljából. Mert igen is ez is egy szakma. 

Először is azért mert itt nincs főnököm és nővérként úgy tudok segíteni az embereknek, hogy a birokrávia nem köti meg a kezem. Továbbá nagyon jó pénzkereseti lehetőség is. 

Eben a részben el szeretném oszlatni a tévhiteket az MLM-ről.

  • Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.
  • Ez alapján, mint ajánlót, az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.
  • Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább-ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék-részesedést kap.

 

Ez az rendszer nem mai keletű találmány. Tudtad hogy ez az üzleti forma már 1934-től működik sikresen. „…feltehetően William Casselberry és Lee Mytinger hozták létre. 1934-től a California Vitamin Company és a Nutrilite XX Vitamins termékeit árusították. Azért, hogy kereskedőiket anyagilag ösztönözhessék – így növelve a vállalat forgalmát –, új tagokat vonjanak be és egyre több üzletkötőt képezzenek ki, 1941-ben létrehozták a C&M marketingtervet. Ennek alapján a kereskedők 3%-os extra jutalékot kaptak az általuk személyesen csatlakoztatott tagok után.”

Napjainkban igen sok cég foglalkozik MLM értékesítéssel, de nagyon nem mindegy, hogy melyik céget választjuk. Most már 10 éve, hogy hálózatot építek. Volt olyan cég ahol több száz fős csapatot alakítottam ki, de csak két éve találtam meg a Biocom-ökonet céget, ami a leg jobb feltételeket biztosítja a kereskedői részére. 

Itt megtaláltam önmagam. 

Te is szeretnél több pénzt keresni, de nem akarod a fő állásod feladni? 

Jelezd felém és segítek neked is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kittyegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2816729890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása