kitty egészség tanácsai

kitty egészség tanácsai

Büszkeség

2021. október 19. - kitty82

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek mennyire büszke vagyok a kisebbik fiamra. 

Sajnos a kamasz kór kihozta neki az asztmát. Elhatározta, hogy meggyógyul, változtat az életén  ekkor 14 éves volt.

Szoros orvosi kontrol és a ventolin mellett el kezdett futni be állított magának egy étrendet a segítségemmel és el kezdte szedni az Ökonet-Biocom termékeit: Spirulinát, Krill olajat, Ging Bilobát és két hónapos Flora plusz kúrát csinált. Az állapota rohamosan javult. A ventolint már csak biztonság kedvéjért volt nála. 

Sajnos az elmúlt napokban elhanyagolta a diétáját aminek az eredménye meg is lett hiszen egybe esett a hormon változásával. A most 16 éves kamasz fiam elém állt és azt mondta semmi baj" NEM ADOM FEL elkezdem előröl és újból tünet mentes leszek. Nem fogok gyógyszereken élni!"

Kedves felnőtt társaim vegyünk példát a gyerekeinkről hiszen ez a példa is mutatja, hogy időnként bölcsebben gondolkodnak mint mi szülők. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kittyegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1816727496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása