kitty egészség tanácsai

kitty egészség tanácsai

vitaminok

2021. október 27. - kitty82

Beszélgessünk egy kicsit a vitaminokról.

Mai világban kicsit nehéz eldönteni, hogy vigyünk-e be kivülről plusz vitaminokat. 

Erre a mondatra egyszerű a válasz IGEN

Oké de akkor most melyiket a sok fajta közül? 

A mai világban számtalan cég gyárt vitaminokat és vitamin komplexeket és mindegyik azt mondja, hogy az ő terméke a legjobb.

De akkor mi alapján döntsük el, hogy melyiket vegyük meg?

Egyszerű nézzük meg az összetételeket és ha vegyész technikusok vagyunk már is tudni fogjuk mennyi szemét van egyes vitaminban. Na jó viccet félre téve minden termék mellé csatolnak összetétel leírást amit akár az internetről is le tudunk tölteni vásárlás elött. Az összetevőket be tudjuk írni az internetbe és ki adja, hogy az pontosan mi is. Ez igen hosszadalmas folyamat és itt zárójelbe jegyezném meg, hogy a férjem vegyész technikusi képesítéssel is néhány összetevőt keresnie kellet és sírva fakadtunk a vivőanyagokon.

Ezért tettem fel a fél életemet arra, hogy másoknak segítek megtanulni a helyes vitamin használatot.

Ápolónőként tudom, hogy a szervezetnek igen is nagy szüksége van a vitaminokra és a betegségek is nagyon jól gyógyíthatok velük. (az orvosi ellátást nem helyettesíti)

Vettük a fáradságot a férjemmel(természetgyógyász és vegyész technikus) és átnéztük a hazai vitamin palettákat. Rossz hírűnk van. Három forgalmazót-céget céget találtunk amik tiszta és magas hatóanyagú vitaminokat- vitamin komplexeket gyárt.

Forever Living Products de ők nagyon drágák sajnos

Ökonet-Biocom én azért választottam őket, mert a termékeik ár-érték arányban a legjobbak

Dr. Chen patika sajnos nem mindenki bírja a kínai gyógynövényeket itthon.

Ingyenes szaktanácsadást is tudok biztosítani csak keress meg privátban.

Zsigmond-Barna katalin szakápolónő

Zsigmond László természetgyógyász és vegyész technikus

 

kicsit más

Nem titok, hogy multi level marketingel MLM az-az hálózat építéssel foglalkozok. Engedjétek meg, hogy megmutassam miért választottam ezt a szakmát pénzkeresés céljából. Mert igen is ez is egy szakma. 

Először is azért mert itt nincs főnököm és nővérként úgy tudok segíteni az embereknek, hogy a birokrávia nem köti meg a kezem. Továbbá nagyon jó pénzkereseti lehetőség is. 

Eben a részben el szeretném oszlatni a tévhiteket az MLM-ről.

  • Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.
  • Ez alapján, mint ajánlót, az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.
  • Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább-ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék-részesedést kap.

 

Ez az rendszer nem mai keletű találmány. Tudtad hogy ez az üzleti forma már 1934-től működik sikresen. „…feltehetően William Casselberry és Lee Mytinger hozták létre. 1934-től a California Vitamin Company és a Nutrilite XX Vitamins termékeit árusították. Azért, hogy kereskedőiket anyagilag ösztönözhessék – így növelve a vállalat forgalmát –, új tagokat vonjanak be és egyre több üzletkötőt képezzenek ki, 1941-ben létrehozták a C&M marketingtervet. Ennek alapján a kereskedők 3%-os extra jutalékot kaptak az általuk személyesen csatlakoztatott tagok után.”

Napjainkban igen sok cég foglalkozik MLM értékesítéssel, de nagyon nem mindegy, hogy melyik céget választjuk. Most már 10 éve, hogy hálózatot építek. Volt olyan cég ahol több száz fős csapatot alakítottam ki, de csak két éve találtam meg a Biocom-ökonet céget, ami a leg jobb feltételeket biztosítja a kereskedői részére. 

Itt megtaláltam önmagam. 

Te is szeretnél több pénzt keresni, de nem akarod a fő állásod feladni? 

Jelezd felém és segítek neked is.

Büszkeség

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek mennyire büszke vagyok a kisebbik fiamra. 

Sajnos a kamasz kór kihozta neki az asztmát. Elhatározta, hogy meggyógyul, változtat az életén  ekkor 14 éves volt.

Szoros orvosi kontrol és a ventolin mellett el kezdett futni be állított magának egy étrendet a segítségemmel és el kezdte szedni az Ökonet-Biocom termékeit: Spirulinát, Krill olajat, Ging Bilobát és két hónapos Flora plusz kúrát csinált. Az állapota rohamosan javult. A ventolint már csak biztonság kedvéjért volt nála. 

Sajnos az elmúlt napokban elhanyagolta a diétáját aminek az eredménye meg is lett hiszen egybe esett a hormon változásával. A most 16 éves kamasz fiam elém állt és azt mondta semmi baj" NEM ADOM FEL elkezdem előröl és újból tünet mentes leszek. Nem fogok gyógyszereken élni!"

Kedves felnőtt társaim vegyünk példát a gyerekeinkről hiszen ez a példa is mutatja, hogy időnként bölcsebben gondolkodnak mint mi szülők. 

indulás

Sziasztok

Ebben a blogban igyekszem olyan témaköröket körbe járni ami a segítségetekre lehet a gyors és eredményes életmód váltásban.

Magán életemben 4 gyermek édesanyja vagyok és ápoló nőként dolgozok.

Folyamatosan képzem magam hogy tudásomat bővítsem és nagyobb segítségetekre legyek. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg többcélú szakképző iskolába járok.

Segíteni tudjátok a munkámat ha meg mondjátok hogy miről szeretnétek több információt kapni. Bár milyen kérdéssel-kéréssel meg kereshettek privátban is. 

süti beállítások módosítása